foto inzend-formulier

02780 Wilhelmus-Hubertus (Weert)

Via onderstaand formulier kunt u foto's (in JPG of PNG formaat) insturen voor opname in de Nederlandse Molendatabase. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat mogelijk niet alle foto's geplaatst zullen worden. Als we een foto plaatsen sturen we bericht.

richtlijnen
media-bestand
Molen Wilhelmus-Hubertus, Weert
LEES DIT SVP GOED!
Wij mogen alleen foto's plaatsen die door u zelf zijn gemaakt, of als u de toestemming heeft van de eigenlijke fotograaf, of als het rechtenvrije, historische foto's zijn. Door het insturen van foto's verklaart u dat u op geen enkele manier auteursrechten schendt.
Ik ben zelf de fotograaf of ik heb toestemming van de rechthebbende van de foto's die ik nu instuur of er is sprake van een rechtenvrije, historische foto. Ik kan daarom toestemming geven aan de Nederlandse Molendatabase om deze foto('s) te gebruiken volgens haar richtlijnen.
1ste foto
Help ons! Wat voegt deze foto toe aan de molendatabase? Wat is bijzonder aan deze foto?
Motoren : Als u een foto instuurt van een motor, vermeld dan s.v.p. in het veld "toelichting" in ieder geval de volgende gegevens: Fabrikant, motornummer, motortype, pk`s, brandstof, bouwjaar, jaar geplaatst, jaar verdwenen, locatie en doel motor en eventuele toelichting.