Bleskensgraaf, Zuid-Holland
(paaltjasker)
IJzeren hoepelvang op aparte vangschijf
Tonvijzel met twee gangen
n.v.t.
M. de Graaf, Oud Verlaat (1987)
Geschiedenis
Uit aardigheid voor deze molensoort heeft Aad Schouten, molenaar van de naastgelegen Wingerdse molen, dit molentje door Chiel de Graaf uit Oud Verlaat laten maken.
Overige foto's
(paaltjasker), Bleskensgraaf, Op de achtergrond industriemolen 't Haantje van Jannick Schouten.  Foto: Rob Simons (3-4-2006).
(paaltjasker), Bleskensgraaf, Foto: Rob Pols (15-7-2006).
© Foto: Rob Pols (15-7-2006).
(paaltjasker), Bleskensgraaf, Achter de tjasker is het industriemolentje 't Haantje te zien en helemaal rechts in de verte is de Peilmolen te Oud-Alblas zichtbaar.  Foto: Robert van 't Geloof (19-12-2007).
(paaltjasker), Bleskensgraaf, Bij avond, op de achtergrond de Wingerdse Molen.  Foto: Rob Simons (3-4-2006).

Laatst bijgewerkt: donderdag 17 januari 2013 | Foto Gebruiksvoorwaarden en auteursrechten
zoek in database zoek op provincie Stuur een e-mail over molen (paaltjasker), Bleskensgraaf home vorige pagina